huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Profi meccset nyert az esztergomi kempós

dátum: 2016. március 01.

943968 1016579758413453 3970552365761482556 n

Sikerrel hozta profi megmérettetését Pokorni Ádám, az Esztergom-Kertvárosi Fighting Kempo versenyzője szombaton. A K-1 szabályrendszerben rendezett mérkőzésen Vidákovics Patrik ellen, extra menetben nyert.

A Harcosok Klubja 21 elnevezésű profi gálán elért győzelme után honlapunknak nyilatkozott Pokorni, összefoglalva a hétvégén, ringben látottakat.

"Egy nagyon kemény mérkőzésen vagyok túl Vidákovics Patrik ellen. A taktikánk szerint az első menetben megharcoltam az irányításért. Ez nagyon pörgősre sikeredett és oda-vissza záporoztak a kombinációk. A második és harmadik menetben ugyancsak sokat dolgoztunk. Az irányítást megszerezve jól ki tudtam bontakoztatni a lábamat és a kéz kombinációk végét térdeléssel vagy lábbal zártam. Az erős iramot kiváló felkészültségemnek köszönhetően jobban bírtam, így sok tiszta találatot szereztem. A bírák a harmadik menet befejeztével extra menetet hirdettek, melynek kezdetén Patrik kőkemény támadásokkal próbálkozott. Ezekből visszadolgozva a menet végére felőröltem és egyhangú pontozásos győzelmet arattam egy nagyon kemény és magas tempójú, 4 menetes mérkőzésen. Köszönöm szépen a szurkolóknak, akik bíztattak, valamint a felkészítést edzőmnek, Pokorni Gábornak!" - értékelt a 25 esztendős kempós.