Hírek, aktualitások

dátum: 2018. szeptember 21.
Pprofi Low Kick Világbajnoki címmérkőzést vív Szendrei Rebeka Münchenben a WKU szövetségnél. A mérkőzés 10x2 percben lett kiírva, melyet a SAT1 televízió élőben közvetít.
dátum: 2018. szeptember 13.

Idén október 6-a lesz az a nap, amikor Újfehértón összegyűlik a magyar kemposok színe-java. Már letölthető a nevezési lap és a versenykiirás a letöltések menüpontban.

ujfeherto 2018 10 06 1

dátum: 2018. augusztus 18.

A hagyományokhoz híven idén is megtartotta nyári központi edzőtáborát a Magyar Kempo Szövetség július végén, Balatonlellén. A táborlakók egy héten át napi három-négy foglalkozáson vettek részt, csiszolták meglévő tudásukat.

Nem hiányoztak a reggeli futással egybekötött erőnléti edzések, valamint a technikai és küzdelmi tréningek sem. Hamar Lajos, Szilágyi András, Németh István, Várszegi Rudolf, Lacza Ádám Illés és Kornély György kempo mestereken túl Zilai Sándor világ- és Európa-bajnok muay thai box harcos és Nagy "Csonttörő" János világbajnok ökölvívó is oktatta a kempókákat.

Az egy hét során bírói továbbképzésre is sor került, továbbá szövetségünk sajtófőnöke, Pecsuvácz Péter  kommunikációs tréninget tartott a világbajnok sportolóknak, a hatékony médiaszereplések érdekében. 

A nyári központi edzőtáborban természetesen nem maradt el az övvizsga sem. A sportolók egy összességében nagyon fárasztó, de sikeres felmérőt teljesítettek. Közülük a legmagasabb szintre, 1. kyu-ra Fülöp Márk készült, eredményesen.

A magyar kempósok sűrű ősz elé néznek: a hazai bajnokságon túl szeptemberben Tunéziában, októberben Romániában, novemberben pedig az Amerikai Egyesült Államokban lépnek tatamira nemzetközi versenyeken.

dátum: 2018. július 27.
Ma 19:45-től látható a Kempómagazin legújabb adása a Sport 1 tv-csatornán. Benne a III. Budakeszi Kempo Kupa összefoglalójával.
Bővebben
dátum: 2018. május 26.
A kelet-magyarországi Újfehértó vitte el a győztesnek járó trófeát a harmadik alkalommal megrendezett Budakeszi kempo versenyről, amely egyben a magyar bajnokság utolsó tavaszi fordulója volt.
Bővebben
dátum: 2018. május 23.
Péntektől látható a legújabb műsorunk a Sport Televízió csatornáin. Aktuális témánk a budapesti 15. IKF Kempo Világbajnokság és Világkupa lesz.
Bővebben
dátum: 2018. május 16.
A World Fighters Corporation (WFC) nemzetközi bajnoki övét hódította el Ódor Lili, a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia kempósa. Az 57 kg-os súlycsoport szombat esti összecsapásán Dóka Alízt győzte le a junior korosztályban.
Bővebben
dátum: 2018. május 02.

Csehy András Lázár chef segítségével ismerkedett meg a kempó harcművészettel, amit a sztárszakács kisfia is tanul. A fiatal tehetségek nem kímélték a Mokka riporterét, akit a riport végén Kovács Lázár segítségével terítettek le a kempós növendékek.

A videót itt lehet megtekinteni >>>

Highlights of the 15th IKF World Kempo Championship and World Cup

nyári edzőtábor