huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Egy kempós nem ismer lehetetlent!

dátum: 2020. március 18.
A koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is próbáljuk meg hasznossá tenni az otthon töltött időt! A Magyar Kempo Szövetség valamennyi harcosához intézzük az alábbi felhívást! Ne állj le az edzéssel otthon sem! A dojók ugyan zárva vannak a csoportos foglalkozások előtt, de ez nem jelenthet akadályt egy igazi kempósnak. Nap mint nap feljeszthetitek testi és lelki állapototokat, ráadásul egy közösségi kihívás részesei is lehettek!

Edz otthonodban vagy a szabadban (az előírásokat szigorúan betartva), amelynek egy részét vedd fel videóra (max 30 mp)! Ezután küldd el nekünk a videót (pl. Google Drive-on, iCloud-on, OneDrive-on vagy WeTransferen keresztül), mi pedig folyamatosan közreadjuk a jól sikerült felvételeket közösségi oldalunkon.

Minden kempós megjelölhet egy sporttársát a beküldött anyagot tartalmazó e-mailben, akit kihív egy hasonló videofelvétel elkészítésére.

Fogjunk össze és mutassuk meg, hogy egy kempós minden körülmények között kempós!

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Technikai kérdések esetén Pecsuvácz Péter kommunikációs igazgató áll rendelkezésetekre a fenti e-mail címen vagy a 0670 219 7979-es telefonszámon.

A játék addig tart, amíg az edzőtermek újra nem tarthatnak tréningeket.

A legjobb és/vagy legérdekesebb anyagokat a játék végén díjazzuk!

Hajrá, harcosok!

Pecsuvácz Péter