huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Hírek, aktualitások

dátum: 2020. július 20.

A koronavírus járvány hazai enyhülésével lehetőség adódott edzőtáborok tartására, amivel a Magyar Kempo Szövetség élt, s így sokéves hagyományt folytatva idén is Balatonlellére költöztek a kempókák július közepén.

Bővebben
dátum: 2020. május 29.
Exkluzív helyszínen, a Hungaroring célegyenesében tértek vissza a csoportos tréningekhez a karanténos bezártságból a Magyar Kempo Szövetség harcművészei. A mintegy húszfős csapat látványos bemutató edzést tartott a mogyoródi versenypálya aszfaltcsíkján.
Bővebben
dátum: 2020. május 11.
Önnek csak 1 perc, nekünk sokat jelent! Támogassa Szövetségünket adója 1%-ával. Köszönjük!
dátum: 2020. április 27.
Tisztelt Klubvezetők, Edzők, Versenyzők!

A koronavírus okozta helyzet miatt a megszokott edzéstípusoktól egy időre búcsút kell venni, de a jövő érdekében otthon sem kell lemondani a sportolásról. Ehhez a rendszeres mozgáshoz nyújt segítséget a Magyar Edzők Társasága által elkészített weboldal. Az eddig zárt körben, csak MET tagok, edzők számára rendelkezésre álló honlap a rendkívüli helyzet miatt nyilvánossá vált. A weboldalon neves szakemberek oktató videók segítségével speciális erősítő, nyújtó, lazító gyakorlatokat mutatnak be Pozsonyi Zsolt, Puskás Sándor, Kiss Áron és Juhász Bianka vezetésével.
Bővebben
dátum: 2020. március 18.
A koronavírus-járvány okozta nehéz időszakban is próbáljuk meg hasznossá tenni az otthon töltött időt! A Magyar Kempo Szövetség valamennyi harcosához intézzük az alábbi felhívást!

Ne állj le az edzéssel otthon sem! A dojók ugyan zárva vannak a csoportos foglalkozások előtt, de ez nem jelenthet akadályt egy igazi kempósnak. Nap mint nap feljeszthetitek testi és lelki állapototokat, ráadásul egy közösségi kihívás részesei is lehettek!

Edz otthonodban vagy a szabadban (az előírásokat szigorúan betartva), amelynek egy részét vedd fel videóra (max 30 mp)! Ezután küldd el nekünk a videót (pl. Google Drive-on, iCloud-on, OneDrive-on vagy WeTransferen keresztül), mi pedig folyamatosan közreadjuk a jól sikerült felvételeket közösségi oldalunkon.

Minden kempós megjelölhet egy sporttársát a beküldött anyagot tartalmazó e-mailben, akit kihív egy hasonló videofelvétel elkészítésére.

Fogjunk össze és mutassuk meg, hogy egy kempós minden körülmények között kempós!

E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Technikai kérdések esetén Pecsuvácz Péter kommunikációs igazgató áll rendelkezésetekre a fenti e-mail címen vagy a 0670 219 7979-es telefonszámon.

A játék addig tart, amíg az edzőtermek újra nem tarthatnak tréningeket.

A legjobb és/vagy legérdekesebb anyagokat a játék végén díjazzuk!

Hajrá, harcosok!

Pecsuvácz Péter
dátum: 2020. március 11.

Ezúton tájékoztatunk minden érintettet, hogy a koronavírus-járvány esetleges terjedését megelőzendő, elhalasztjuk a 2020. március 21-re kiírt Felcsút Kupa Nyílt Nemzetközi Kempo Bajnokságot. Az esemény jövőbeni megrendezéséről időben tájékoztatást adunk.

Bővebben
dátum: 2020. március 11.
A vendéglátó Fighting Kempo nyerte a tizenötödik alkalommal megtartott Esztergom-Kertváros Kupát. A tornán két nemzet tizenhét klubjának mintegy száz harcművésze küzdött egymással.
Bővebben
dátum: 2020. március 07.
MMA szabályrendszerben versenyeztek magyar válogatott kempókáink a Cseh MMA Szövetség bajnokságán, a múlt héten. Mindkét magyar harcos megnyerte saját mérkőzését.
Bővebben