huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Újabb remek eredmények az Eb-n

dátum: 2018. október 27.
Az első nap után a másodikon is ipari mennyiségben termelte az érmeket a magyar válogatott a bukaresti kempo Európa-bajnokságon. Semi kempóban húsz alkalommal szólították dobogóra harcosainkat.

A nyitó nap technikai számaiban, illetve submission kategóriájában is nagyon szépen teljesítettek a magyar sportolók a romániai kontinenstornán, és úgy látszik, a jó eredmények a folytatáshoz is megadták az alaphangot. A pénteki semi kempo versenyszámban nem kevesebb, mint tizenkilenc harcművészünk ért el dobogós helyezést, többen közülük címet is védtek. A húsz éremből (Pásztor Ádám kétszer is érdekelt volt) tíz arany színű, hat ezüst és négy bronz.

A második nap aranyérmesei: Németh Ádám Lehel, Kriston Csaba, Kiss Krisztián László, Lacza Ábel, Ditchen Dániel, Antal Sándor, Pásztor Ádám, Nagy Zsófia, Nagy Laura, Ódor Lili

A magyar kempo válogatott két nap után már ötvennégy (!) éremnél jár, amelynek több mint a fele, harmincnégy arany színű. Ugyan még nem ért véget az idei Eb, de már most érzékelhető, hogy ez lesz minden idők egyik legsikeresebb magyar szereplése a Nemzetközi Kempo Szövetség Európa-bajnokságai közül.