huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr

Sikeres övvizsgák a táborban

dátum: 2018. augusztus 18.

A hagyományokhoz híven idén is megtartotta nyári központi edzőtáborát a Magyar Kempo Szövetség július végén, Balatonlellén. A táborlakók egy héten át napi három-négy foglalkozáson vettek részt, csiszolták meglévő tudásukat.

Nem hiányoztak a reggeli futással egybekötött erőnléti edzések, valamint a technikai és küzdelmi tréningek sem. Hamar Lajos, Szilágyi András, Németh István, Várszegi Rudolf, Lacza Ádám Illés és Kornély György kempo mestereken túl Zilai Sándor világ- és Európa-bajnok muay thai box harcos és Nagy "Csonttörő" János világbajnok ökölvívó is oktatta a kempókákat.

Az egy hét során bírói továbbképzésre is sor került, továbbá szövetségünk sajtófőnöke, Pecsuvácz Péter  kommunikációs tréninget tartott a világbajnok sportolóknak, a hatékony médiaszereplések érdekében. 

A nyári központi edzőtáborban természetesen nem maradt el az övvizsga sem. A sportolók egy összességében nagyon fárasztó, de sikeres felmérőt teljesítettek. Közülük a legmagasabb szintre, 1. kyu-ra Fülöp Márk készült, eredményesen.

A magyar kempósok sűrű ősz elé néznek: a hazai bajnokságon túl szeptemberben Tunéziában, októberben Romániában, novemberben pedig az Amerikai Egyesült Államokban lépnek tatamira nemzetközi versenyeken.