huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr
×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/2013dec13 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Deák és Szitás az év legjobbja a Magyar Kempo Szövetségnél

dátum: 2014. január 06.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/2013dec13 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

moger lovasz laczaA 2013-as esztendő zárásaként a Magyar Kempo Szövetség is díjazta az idén kiemelkedően teljesítő sportolókat. Deák Zsófia és Szitás Krisztián lett a legjobb, mindketten a Dojo Lovász harcosai.

Az év női versenyzője Deák Zsófia lett a Magyar Kempo Szövetségnél. A fiatal versenyző a sportszervezet egyik belvárosi étteremben tartott évértékelő bankettjén vehette át a teljesítményéért járó elismerést. A Dojo Lovász SKE harcművésze a Törökországban rendezett világbajnokságon nem kevesebb, mint négy ezüst- és egy bronzérmet szerzett. E mellett számos első, második és harmadik hely birtokosa a 2013. évi országos bajnokság technikai és küzdelmi számaiban.
A legjobb férfi versenyzőnek járó elismerést Szitás Krisztián érdemelte ki. Az ugyancsak a szigethalmi Dojo Lovászt képviselő kempóka többek között az ob első fordulójában, Budajenőn két arany- és két ezüstérmet gyűjtött, míg a Csomád Kupáról két arany- és egy bronzérem boldog tulajdonosaként térhetett haza.

Az év klubja díjjal a Kovács Zoltán mester által irányított erdélyi Aladin Hero Team-et jutalmazta a szervezet. A legjobb bíró Budai Zsolt lett (Magyar Kempo Iskola), aki tevékenységével az idei világbajnokságon is öregbítette a honi kempo sport hírnevét.

Az óévbúcsúztató banketten Shihan Lovász Gábor, a sportszervezet 6. danos alelnöke megköszönte valamennyi sportoló, edző, vezető és segítő idei munkáját. Lacza Ádám Illés, az MKSZ elnöke beszédében kiemelte, jövőre mérföldkőhöz érkezik a sportág, hiszen a 2014. április 24-26. között, Budapesten rendezendő világbajnokság sikeressége meghatározza majd a sportág hazai jövőképét. A vezető hozzátette, hogy az ebben az esztendőben elért összetett vb-második helyet akár egy elsőséggel is képes lehet megfejelni a magyar válogatott 2014-ben.

{gallery}sigplus/2013dec13{/gallery}