huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr
×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/kuzdelmekejszakaja2013 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Fantasztikus hazai sikerek a dunaharaszti kempo és MMA gálán

dátum: 2013. szeptember 23.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/kuzdelmekejszakaja2013 mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

kuzdelmekejszakaja2013-4Mindkét válogatott kempós, Sós Tibor és Szombat Patrik is megnyerte saját mérkőzését a Küzdelmek Éjszakája 8. elnevezésű amatőr és profi MMA, illetve kempo gálán, Dunaharasztiban.

Kedvezőbb forgatókönyvvel véget sem érhetett volna az immár nyolcadik alkalommal életre hívott Küzdelmek Éjszakája ketrecharc gála szombaton, Dunaharasztiban. Az MMA világ- és Európa-bajnok Felföldi „Hegylakó" Szabolcs nevéhez fűződő rendezvényen ebben az évben debütált a kempo szabályrendszer. Az amatőr és profi MMA mellett kempo full B és full A kategóriákban is rendeztek összecsapásokat.

Az est egyik főmérkőzését a magyar kempo válogatott Sós Tibor vívta a román Fal Omár ellen, profi MMA szabályrendszerben. A Dunaharaszti Kempo SE fightere fantasztikusat harcolva, extra menetben, technikai KO-val győzte le a 146 kg-os afrikai származású dzsúdóst. A haraszti sportcsarnok publikuma euforikus hangulatban tombolt a szenzációs siker láttán.

Szombat Patrik, aki szintén tagja a kempo válogatottnak, bosnyák sportolóval csapott össze ugyancsak profi MMA szabályok szerint. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia egyik vegyes harcművészet-oktatója már az első menetben eldöntötte a párharcot, miután egy giotin fojtással feladásra kényszerítette Milan Macurát.

A nyolcadik Küzdelmek Éjszakáján összesen 17 mérkőzést rendeztek, öt ország (Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovákia, Románia, Horvátország) részvételével.

Eredmények (vastagon szedve a győztesek):
Kovács Dominik - Fodor István (Kempo B) - döntetlen
Atieh Emad - Kiss Dániel (Amatőr MMA) - fojtással
Berki Renátó - Horváth Benjámin (Kempo B) - egyh. pont.
Döme János - László Tamás (Kempo B) - megoszt. pont.
Nagy Gábor - Nagy Dominik (Amatőr MMA) - TKO
Quatanna Bogdán - Sánta Márk (Amatőr MMA) - TKO
Nagy István - Schek Csaba (Amatőr MMA) - egyh. pont.
Nagy Dávid - Csucsak János (Amatőr MMA) - TKO
Gulácsi Norbert - Szepesi Gergely József (Amatőr MMA) - TKO
Kállai Dániel - Sztjepán Paszka (Kempo A) - TKO
Alter Milán - Borsi Imre (Amatőr MMA) - TKO
Németh Dávid - Szolomayer László (Amatőr MMA) - KO
Jancek Alexandru - Alexander Kuprivica (Profi MMA) - fojtással
Szombat Patrik - Milan Macura (Profi MMA) - fojtással
Obenau Tamás - Dalibor Gligics (Profi MMA) - TKO
Breb Sergiu - Szlavisa Koics (Profi MMA) - TKO
Fal Omár - Sós Tibor (Profi MMA) - TKO

A helyszínen olyan prominens személyek szórakoztak a ketrecben látottakon, mint a Kárpátia zenekar tagjai, vagy Nagy „Csonttörő" János korábbi profi világbajnok bokszolónk.

{gallery}sigplus/kuzdelmekejszakaja2013{/gallery}