huazhrdanlenfrdeiwitnoptroruskslessvtr
×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/130209_szigethalmi_up_kupa mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

Rutinszerzés és önbizalom növelés a Szigethalmi Utánpótlás Kupán

dátum: 2013. február 12.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló sigplus/130209_szigethalmi_up_kupa mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

kempo szigethalomAz utánpótlásé volt a főszerep a Szigethalom rendezett kempo versenyen, melyet az elmúlt hétvégén tartottak a Pest megyei településen. A Magyar Kempo Szövetség és a Dojo Lovász SKE versenyén a fiatalok, illetve a kezdők mérettették meg magukat.

Nagy érdeklődés övezte a Szigethalmi Utánpótlás Kupát, melyen huszonhat klub harcosai mérték össze tudásukat. „A szombaton rendezett verseny azok számára lett életre hívva, akik nem rég óta kempóznak, szükségük van sikerélményre és rutinra” - nyilatkozta Shihan Lovász Gábor, a Magyar Kempo Szövetség alelnöke, egyben a szervező Dojo Lovász SKE vezetője. „Azt hiszem, maximálisan elégedett lehetek, minden jól alakult, a magas részvételi számnak köszönhetően pedig el kell gondolkozni azon, hogy jövőre két napos legyen-e a kupa” - tette hozzá a 6. danos kempo mester.

A Szigethalmi Utánpótlás Kupa legeredményesebb sportolója holtversenyben a bicskei Mad Max Dojo kempokája, Ódor Lili és a házigazda Dojo Lovász harcosa, Szitás Krisztián lett négy-négy aranyéremmel. A viadalon tizenkét harcművészeti stílus képviselői adtak számot tudásukról technikai és küzdelmi versenyszámokban.

A csapatverseny első tíz helyezettje:
1. Dojo Lovász SKE
2. SVSE
3. Újfehértói Tai-Qi HDKE
4. Mad Max Dojo
5. Aladin Hero Team (Románia)
6. GDSE
7. Bősi Kempo Klub
8. Budajenő Kempo Klub SE
9. Harcos Kutyák SE UTE
10. Ráckevei Kick-Box SE

TELJES EREDMÉNYLISTA

{gallery}sigplus/130209_szigethalmi_up_kupa{/gallery}

További képek megtekinthetőek a Magyar Kempo Szövetség hivatalos facebook-oldalán.

https://www.facebook.com/hungariankempo?fref=ts